Tänään pidemmän aikaa mielessäni muhinut ajatus näki vihdoin päivänvalon: perustin ruokablogin.
Mikä tekee minusta pätevän ravintolakriitikon? En omaa journalistin koulutusta tai kuulu hienoihin gastronomiklubeihin. Sen sijaan olen työni puolesta ravintolapalveluiden suurkuluttaja: arkisin syön usein ravintolaruokaa kahdesti päivässä, viikonloppuisin kerran - ellen onnistu kutsumaan itseäni soppapatojen ääreen ystävieni luo. Pelkään sähköhellani nuppien ruostuvan joku päivä kiinni.
Tulen keskittymään blogissani Helsingin ravintoloihin, mutta lupaan tarvittaessa raportoida myös ulkomaan ja -paikkakuntien exkursioista. Alkuun päivitystahti tullee olemaan tiiviimpi, sillä juttuideoita, eli ravintolakokemuksia, on jo tältä syksyltä hyvä määrä kasassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti