tiistai 10. maaliskuuta 2009

Ristorante Prego - Laadutonta pikapastaa

Jostain syystä Helsingin keskustaa ei ole palkittu liian monella pastaan erikoistuneella ravintolalla - äkkiseltään mieleeni tulee ainoastaan hidas ja tylsähkö Papa Giovannin spaghetteria. "Voi miten haluaisinkaan pitää tästä" olikin päälimmäinen ajatus mielessäni istuessani ensimmäisen kerran Pregon pöytään viime syksynä. Viimeisten muutaman kuukauden aikana olen vieraillut ravintolassa muutamaan otteeseen ja joutunut pettymään.

Pregon suurin ongelma on ruoan laatu. Kuluneiden vierailujen aikana on nähty mm. kuivahtanutta tagliatellea, jähmeää kana-gorgonzola-kastiketta, raakaa osso bucoa ja seisseen makuisia lampaan lihapullia. Periaatteessa kaikki ruoat ovat olleet syötäviä, mutta yksikään annos ei ole säväyttänyt - ja tiedän, että pystyisin nokittamaan annosten laadun ja maukkauden kotikeittiössäni, vaikken kokki olekaan.

Sisustus Pregossa on karu ja huomaa, että iso osa myynnistä luodaan lounasaikaan take away asiakkaita palvelemalla. Tämä sallii toki osaltaan pientä lipsumista laadussakin. Palvelu on ollut ystävällistä, joskin työkaverini kertoi kauhutarinan tarjoilijasta, joka rupesi kouluttamaan heidän seuruettaan ravintolaetiketistä...

Koska nopeista pastaravintoloista on puutetta, käyttänen Pregon palveluja satunnaisesti jatkossakin, hakiessani vaihtelua ylityöruokailuihin. En kuitenkaan suosittele paikkaa muuhun kuin tämänkaltaiseen täysin funktionaaliseen ruokailuun.

Kokemus: 1,5 / 5 - Tilaus on suurempi kuin kyky toimittaa
Hinta-laatu: Petrattavaa


Tuotemerkki voisi sopia paremmin shampoolle

Ei kommentteja: